Σχάρα ρεζέρβας τριών ποδηλάτων
Προϊόν: Σχάρα ποδηλάτου για τη ρεζέρβα του αυτοκινήτου
Υλικό: Χάλυβας
Χρώμα: Μαύρο
Χαρακτηριστικά: Για 1 - 3 ποδήλατα
  Μέγιστο βάρος 45Kg
  Μέγεθος τροχού ρεζέρβας 14''-20''
  Κατάλληλη και για δεξιά και για αριστερή θέση ρεζέρβας
  Ειδικά μαξιλαράκια στα σημεία επαφής με το αυτοκίνητο
  Αναδιπλούμενη
   
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
Β) Με αντικαταβολή.
Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στο κατάστημα, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikestation.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων και μεταφορικές εταιρίες για την αποστολή των ποδηλάτων.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία ( ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER ). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή των καινούργιων εμπορευμάτων γίνεται εντός 10 ημερών. Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 14 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikestation.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.
Αναδιπλούμενη σχάρα αυτοκινήτου ελληνικής κατασκευής για μεταφορά από 1 έως και 3 ποδήλατα. Με δυνατότητα μέγιστου φορτιού 45Kg. Κατάλληλη για τοποθέτηση σε αυτοκίνητα με εξωτερική ρεζέρβα που βρίσκεται είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου. Εξοπλισμένη με ειδική επικάλυψη στους βραχίονες για την αποφυγή τυχών ζημιών στο αυτοκίνητο ή στα ποδήλατα. Τα ποδήλατα στερεώνονται με τη χρήση 6 ιμάντων που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.

Σχάρα ρεζέρβας τριών ποδηλάτων

  • Κατασκευαστής: Noname
  • Κωδικός Προϊόντος: 84105
  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • 75,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 8323308