Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας eshop: Bikestation.gr

Posted by Digital 02/06/2021 0 Comment(s)

H αγάπη σας για το ποδήλατο, σας έχει φέρει μέχρι το e-shop μας, το οποίο έχει ανανεωθεί και είναι απολύτως φιλικό για τις αγορές σας. Το Bike Station δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πιστοποιημένα προϊόντα από τα μεγαλύτερα brands της αγοράς (Orient, Trail, Force, Alpina, Carrera κ.α.).

 

Τι θα βρείτε στις κατηγορίες μας

 

ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι μπορείτε να βρείτε το επόμενο ή το πρώτο σας ποδήλατο με εγγύηση και ασφάλεια. Στην ποικιλία μας μπορείτε να αγοράσετε, ύστερα από δική μας καθοδήγηση αν επιθυμείτε, ένα γυναικείο – ανδρικό ή παιδικό ποδήλατο πόλης, βουνού, BMX, Trekking, Fitness, Road, τρίτροχο αλλά και ηλεκτρικό ποδήλατο.

 

Βοήθεια στην επιλογή σας

  • Βάλτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες μετακίνησής σας
  • Ορίστε εξαρχής το budget σας

Το ποδήλατο μπορεί να είναι για εσάς τρόπος ζωής, το κύριο μέσο μετακίνησής σας, το αγαπημένο σας χόμπι! Επιλέξτε να το αγοράσετε λοιπόν από τους καλύτερους!

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ακόμα και μετά την αγορά του ποδηλάτου, μπορείτε να το ενισχύσετε με αξεσουάρ ή να προμηθευτείτε τα σωστά ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης. Στην επώνυμη συλλογή μας θα βρείτε από αναρτήσεις μέχρι νύχια σκελετού και από κοντέρ μέχρι παγουροθήκες, σε πολύ καλές τιμές και προσφορές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αξεσουάρ ή το ανταλλακτικό που επιθυμείτε.

 

ΕΝΔΥΣΗ

Ντυθείτε σωστά πάνω στο ποδήλατο, προστατεύοντας το σώμα σας τόσο από ατυχήματα όσο και από τις καιρικές συνθήκες. Αγοράστε τα σωστά κράνη, αδιάβροχα, παπούτσια ποδηλασίας, ισοθερμικά για κάθε εποχή και επίπεδο αναβάτη.

 

Γιατί ξεχωρίζουμε;

  • Για την σχέση ποιότητας-τιμής
  • Για την ποιότητα εξυπηρέτησης
  • Γιατί στο κατάστημά μας μπορείτε να εξοφλήσετε και σε άτοκες δόσεις
  • Τα μεταφορικά (εκτός ποδηλάτων) είναι δωρεάν άνω των 80€
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 8323308, συζητώντας λεπτομέρειες μαζί μας
  • Πραγματοποιούμε δωρεάν έλεγχο στο ποδήλατό σας
  • Συνεργαζόμαστε με brands όπως Force, Shimano, Schwalbe, Continental, Orient, Trail κ.α.

Εσείς απλά διαλέγετε και εμείς στο Bike Station σας υποστηρίζουμε 100%!