Τα απόλυτα αξεσουάρ για χρήστες ποδηλάτων!

Posted by Digital 13/07/2022 0 Comment(s)

Το ξέρουμε ότι λατρεύετε το ποδήλατό σας και σε κάθε ευκαιρία φοράτε τον εξοπλισμό σας και επισκέπτεστε τα αγαπημένα σας σημεία. Εμείς σας προτείνουμε αξεσουάρ όπως ποδηλατικά γυαλιά, κράνος και σακίδια πλάτης για ολοκληρωμένες προτάσεις που προσφέρουν ασφάλεια και άνεση!

 

Ποδηλατικά γυαλιά όλο τον χρόνο!

 

Μπορεί τώρα να είναι καλοκαίρι και να φοράτε τα γυαλιά σας για να προφυλαχθείτε από τον ήλιο, όταν κάνετε ποδηλατάδα όμως είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο. Έτσι, προστατεύετε τα μάτια σας από τη σκόνη ή κάθε σκουπιδάκι που πιθανά μπει στο μάτι σας. Τα Force της Everest διαθέτουν εύκαμπτο και ανθεκτικό σκελετό για σταθερή εφαρμογή αλλά και αεραγωγούς, ώστε να μη θαμπώνουν και να έχετε άριστη ορατότητα.

 

Κράνος, το απαραίτητο!

Δεν μπορείτε να ανέβετε στο ποδήλατό σας χωρίς να φορέσετε το κράνος σας. Δεν αποτελεί ένα απλό αξεσουάρ αλλά η χρήση του είναι ζωτικής σημασίας. Το κράνος Lynx έχει τεχνολογία In-Mold συνδυάζοντας τον αεροδυναμικό σχεδιασμό με τον ποιοτικό αερισμό. Είναι ελαφρύ και εξαιρετικά ασφαλές για άψογη και άνετη εφαρμογή.

 

Βάλτε τα απαραίτητα σε ένα σακίδιο πλάτης ποδηλάτου!

 

Όταν θέλετε να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας, είναι σημαντικό να πάρετε μαζί κάποια πράγματα, όπως μια πετσέτα για τον ιδρώτα, νερό ή κάποια επιπλέον αξεσουάρ. Και όλα αυτά χωράνε στην τσάντα πλάτης Jordan από τη Force, η οποία διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης και στήθους για άψογη εφαρμογή και ασφάλεια. Έτσι, θα έχετε την απόλυτη ελευθερία να απολαύσετε τη διαδρομή σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτή χωρίς να σας απασχολεί το οτιδήποτε.

Βρείτε πολλά ακόμη αξεσουάρ που θα χαρίσουν περισσότερη ασφάλεια και άνεση στις ποδηλατάδες σας!

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας, βρείτε τα προϊόντα εδώ: Ποδηλατικά Γυαλιά Force Everest, Force Κράνος Lynx & Force Jordan Plus 20lt με υδροδοχείο 2lt.

 

Leave a Comment