Χρήσιμα tips για να επιλέξετε το καινούργιο σας ποδήλατο

Posted by Digital 21/06/2021 0 Comment(s)

Για όποιον δεν γνωρίζει και πολλά από ποδήλατα, το πιθανότερο είναι να του φαίνονται όλα ίδια! Στη πραγματικότητα η αγορά νέου ποδηλάτου μπορεί να αποδειχθεί μια σπαζοκεφαλιά, αφού πλέον υπάρχουν δεκάδες μοντέλα ανάλογα με τις ανάγκες του αναβάτη στην αγορά, σε ποικιλία τιμών, σκελετών και απόδοσης. Η επιλογή θα πρέπει λοιπόν να γίνεται βάσει συγκεκριμένων παραγόντων, χωρίς φυσικά να μένει εκτός η εμφάνιση και η γενικότερη αρχιτεκτονική του ποδηλάτου.

 

Επιλογή βάσει φύλου

 

 

Ας δούμε το vintage styfdle γυναικείο ποδήλατο πόλης 28'' με σιδερένιο σκελετό, της Drag. Η γεωμετρία του είναι προσαρμοσμένη και για όρθια θέση αναβάτη. Οι 3 ταχύτητες της Shimano, τα V-Brakes φρένα αλουμινίου, η Gel σέλα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν με άνεση στην κάθε γυναίκα να μετακινείται στην πόλη.

 

Περιοχή μετακίνησης

 

 

Το Orient X-trail U-Brakes έχει έναν σιδερένιο σκελετό που αντέχει στην πτώση, με 3 χρόνια εγγύηση. Τι έχει πάνω του;

  • Λαιμό Ahead με ρότορα
  • Τροχούς αλουμινίου με 48 ακτίνες,
  • Φρένα U-Brakes της Tektro
  • Σέλα και τιμόνι ρυθμιζόμενα σε δύο σημεία

 

Από την άλλη οι ανάγκες σας μπορεί να απομακρύνονται αρκετά από το αστικό περιβάλλον και να φτάνουν στο βουνό. Σε αυτήν την περίπτωση ξεχνάτε το κλασικό ποδήλατο πόλης και στρέφεστε στο κλασικό mountain bike.

Βρείτε στο bikestation.gr περισσότερα ποδήλατα, τα οποία θα καλύψουν στο απόλυτο τις ανάγκες σας! Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, καλέστε μας στο 210 8323308.