Βόλτα με το ποδήλατο εν μέσω πανδημίας και ψυχική και σωματική ευεξία

Posted by Digital 11/06/2021 0 Comment(s)

 

Εδώ και χρόνια λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Άμστερνταμ και το Όσλο έχουν αναδείξει αξιοζήλευτους ποδηλατόδρομους, με τους κατοίκους να αφήνουν εύκολα τη λύση των μέσων μεταφοράς και να φτάνουν στον προορισμό τους με ποδήλατο.

Ακόμα και στην χώρα μας που δειλά δειλά είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια μια καλή προσπάθεια να δοθεί ασφαλής χώρος για τα ποδήλατα, φέτος με την πανδημία η προσπάθεια έγινε ζήλος και κάτοικοι μεγαλουπόλεων επιλέγουν να μετακινηθούν πάνω στις δυο του ρόδες για να φτάσουν στις δουλειές τους ή να εκμεταλλευτούν την ελευθερία και την άσκηση που προσφέρει ένα ποδήλατο. Παράλληλα μειώνεται η μόλυνση του περιβάλλοντος, ενώ προωθείται η ψυχική και σωματική ευεξία.

 

Γιατί αποτελεί απάντηση σε πολλά προβλήματα

  • Μετακινείστε με ασφάλεια χωρίς συνωστισμούς στο μετρό και το λεωφορείο
  • Γυμνάζεστε είτε μόνοι σας, είτε με την οικογένειά σας
  • Βελτιώνετε την υγεία σας
  • Αλλάζετε εικόνες και ανανεώνετε τη διάθεσή σας

Το Bike Station σας προτείνει ποδήλατα που είναι αγαπητά προς το κοινό την περίοδο της καραντίνας, για να σας δώσει ώθηση να κάνετε και εσείς την ιδανική επιλογή της ημέρας!

 

Παιδικό ποδήλατο Trail

O ενισχυμένος του σκελετός και οι βοηθητικές ρόδες θα κάνουν τη βόλτα ξέγνοιαστη και ασφαλή. Το παιδικό BMX της Trail ρυθμίζεται στα μέτρα του μικρού σας και αποτελεί μία τέλεια επιλογή για δώρο. 3 χρόνια εγγύηση με τον σκελετό και δώρο από εμάς το κουδουνάκι!

 

Mountain (MTB) 26''

Με φρένα Promax και σασμάν Shimano, το σιδερένιο ποδήλατο της Orient με 21 ταχύτητες θα γίνει ένας αξιόπιστος σύμμαχος σε κάθε χωματόδρομο! Για εσάς που αγαπάτε την περιπέτεια και την ποιότητα κατασκευής.

 

Ποδήλατο πόλης 26’’ Classic

Οικονομικό και πρακτικό! Το γυναικείο ποδήλατο πόλης της Orient που μπορείτε να αγοράσετε online από εδώ αποτελεί τον πιο οικολογικό τρόπο μετακίνησης. Εξοπλισμένo με 6 ταχύτητες Shimano, χειριστήριο περιστροφικό, V-Brakes φρένα αλουμινίου και ντυμένο με φανάρια μπαταρίας, φτερά, σχάρα, καλάθι και GEL σέλα.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες τόσο σε ποδήλατα όσο και σε αξεσουάρ- ανταλλακτικά καλέστε στο 210 8323308.