Πληροφορίες αγορών


Πότε έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;
Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της παραγγελίας σας και πατήσετε το κουμπί «παραγγελία» το σύστημα θα σας ενημερώσει αμέσως ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Θα εμφανιστεί επίσης και ένας κωδικός της παραγγελίας που θα πρέπει να τον κρατήσετε σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται η παραγγελία σας. Τοποθετήστε τον κωδικό αυτό στο πεδίο Εξέλιξη παραγγελίας για να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνετε e-mail ή fax ότι είστε ενήμερος και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.
Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με τo "BIKESTATION" στο τηλέφωνο 210-8323308 ώρες καταστημάτων.
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί 3 ώρες από την ώρα που θα αποσταλεί. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες. H παράδοσή της γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών.
Υπάρχουν τρεις τρόποι παραλαβής των εμπορευμάτων μας.  
 1. Παραλαβή από το κατάστημα.
 2. Αποστολή με COURIER     Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της. 

         Για πραγματικό ή βάσει ογκομέτρησης βάρος μέχρι 4 κιλά 

         το κόστος είναι ανάλογα με τον προορισμό

 • Εντός Αττικής 6 ευρώ
 • Για χερσαίους προορισμούς 7 ευρώ
 • Για νησιωτικούς προορισμούς 8 ευρώ

          Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι 1,5 ευρώ.

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.


 Το κόστος αποστολής των ποδηλάτων εξαρτάται από το βάρος τους και η αποστολή γίνεται  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας  με τον πελάτη.  Τα ποδήλατα αποστέλλονται 100% ρυθμισμένα και συναρμολογημένα . Συσκευάζονται σε κούτα και είναι  τυλιγμένα – προστατευμένα με aeroplast.    

      3.  Αποστολή με τις μεταφορικές εταιρίες και τα ΚΤΕΛ  γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αυτόν. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:
 • Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία (ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή  των καινούργιων εμπορευμάτων  γίνεται εντός 10 ημερών.
 • Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 10 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.

      Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

To "BIKESTATION" διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.

To "BIKESTATION"

 • Δεν ευθύνεται  για τυχόν κατεστραμμένες συσκευασίες.
  Θα πρέπει ο πελάτης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος να ελέγχει την αρχική συσκευασία παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής  εταιρίας και να μην γίνεται δεκτή η παραλαβή του εμπορεύματος εάν αυτή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωνόμαστε άμεσα στο τηλ: 210-8326094
 • Για παραδόσεις οι οποίες έγιναν με μεταφορικές εταιρίες ή ΚΤΕΛ.
 • Για τα  προϊόντα που παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα (πχ κοντερ-φαναρια). Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη. 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


To  "BIKESTATION" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το "BIKESTATION" αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής?
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξτε στη μέθοδο πληρωμής «με πιστωτική κάρτα». Με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα οι συναλλαγές σας πλέον στο "Internet" είναι ασφαλής. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσετε τα λεφτά σας ή να σας χρεώσει τη κάρτα κάποιος τρίτος. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
Β) Με αντικαταβολή. Παραλαμβάνετε το προϊόν στην πόρτα σας και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στην courier.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 1. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 125/946582-00
 2. EUROBANK : 0026-0335-28-0100406897
 3. ALPHABANK : 179-002101-105275
 4. ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6650-126542-891

Κατά τη διαδικασία της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό». Θα πρέπει να μας στείλετε με Fax ή e-mail την απόδειξη της κατάθεσής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, προχωρούμε στην αποστολή του προϊόντος.

Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα "BIKESTATION"στην οδό ΛΙΟΣΙΩΝ 189 και ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του "BIKESTATION"  περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα  οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς!
Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας και όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση στα 128bit, ώστε να διασφαλίζονται απόλυτα κατά την εισαγωγή τους.
Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την πιστωτή κάρτα τότε αυτόματα θα μεταβείτε στο site της Τράπεζας.
Η μόνη ενημέρωση που λαμβάνει το "BIKESTATION" είναι αν ήταν επιτυχής ή όχι η πληρωμή σας. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ